Diszkrét párkeresés

Hagyjuk a sztereotípiákat! Egy teljesen új és az összes többi társkereső oldaltól eltérő módon, a sorselemezés és személyiségelemzés módszerével megkeresem a hozzád illő társat, akivel teljessé válhat az életed.

Tudom senki sem szeret kérdésekre válaszolni, és teszteket töltögetni, de ahhoz, hogy első lépésként kicsit megismerhesselek és a személyiséged elemzéséhez hozzákezdhessünk, töltsd ki a rád vonatkozó kérdőívet! A kérdőív kitöltésével hozzájárulsz adataid kezeléséhez az oldalamon található adatvédelmi szabályzatnak megfelelően. Ezt követően a megadott e-mail címen felveszem veled a kapcsolatot és ha komolyan gondolod, 10.000 Ft-os regisztrációs díj ellenében elkezdem a munkát.

Mit vállalok ezért a díjért: fél éves regisztrációt, online vagy egyéni sors- és személyisgelemzést, valamint asztrológiai aspektusokat is figyelembe véve elkészítem a jellemrajzodat. Ennek ismeretében egy előszűrést végzek és nagyobb eséllyel tudom kiválasztani számodra azt a társat, akivel elkezdhetsz ismerkedni. A többi már a ti dolgotok! Az adatbázisból a regisztráció napjától számított hat hónap után törölni foglak, kivéve, ha jelzed felem, hogy továbbra is igényt tartasz a szolgáltatásra. Minden következő fél éves regisztráció 5000 Ft-ba kerül.

A kérdőív kitöltése bő fél órát vesz igénybe, és kérlek csak őszinte válaszokat adj és jelölj be! Azoknál a kérdéseknél, ahol csak egy választ adhatsz meg, a legjellemzőbbet válaszd!

Ha komoly a szándékod, kattints a megfelelő gombra: