Milyen Napjegyű pár illene hozzád

kompatibilisBármilyen! Nem hiszek abban, hogy bizonyos Napjegyek nem képesek az együttélésre vagy párkapcsolatra egymással. Minden rajtunk áll vagy bukik. Igaz a hasonló temperamentumú, azonos érzelmi vagy mentális síkon élő emberek könnyebben passzolnak össze. Olykor megéri kockáztatni, mert izgalmas, akár egy életen át tartó kapcsolat részesei lehetünk.

Ám mégis, van valami megfoghatatlan azokban a párosításokban, amit az aszcendensünkből kiindulva kaphatunk meg. A keleti tanok szerint az egység létrehozásához két duális minőségre van szükség. Az asztrológiában ezt az egymással szemben álló házak képviselik. Ők egymás kiegészítő jegyei. Ha párkapcsolati szempontból nézzük, akkor a leginkább hozzánk illő ember Napjegye az aszcendensükkel szemben álló jegy lesz.

Aki nem ismeri az aszcendensét, találhat a neten több helyen is aszcendens számoló programot. Csupán a pontos születési dátumot (óra, perc) és a születési helyet kell megadnunk. Nézzük a következőket:

Kos AC esetén a Mérleg: A tüzes, olykor hebehurgya Kos, aki nem lát tovább magánál, belebotlik a mindig kedves, mindig békés, csupa jóindulatú Mérlegbe. A Kos megmutatja a Mérlegnek, hogyan lehet minden szívfájdalom nélkül dönteni, míg a Mérleg emberbaráti oldalát csillogtatja meg, amikor igazságot tesz helyzetekben. Így tanítja a Kost empátiára. A szerelemben a Kos hevessége magával ragadja a látszólag tapasztalatlan Mérleget. Míg a Mérleg gyengédsége finomítja a Kos kissé erőszakos nyomulását.

Bika AC esetén Skorpió: A kissé földhözragadt, kissé kényelmes Bika, akinek meg vannak a maga rigolyái találkozik a szintén mániás Skorpióval és ennek ellenére valami szörnyen jó dolog sül ki a találkozásukból. Az anyagias Bikát a Skorpió bevezeti a szférák világába. Leginkább a szexualitás segítségével. Általa megtapasztalhatja azokat a spirituális magaslatokat, ami könnyedségre hívja a Bikát. A Skorpió örömmel veszi, hogy a Bika birtokolni akarja, így féltékenységét képes figyelmen kívül hagyni, hiszen a Bika körülrajongja.

Ikrek AC esetén Nyilas: A két leginkább összesimulni képes jegyekről van szó. Az Ikrek folyamatos kíváncsiságával, érdeklődésével legyezgeti a Nyilas hiúságát, mert ő magára veszi párja minden megnyilvánulását. Igaz ebből születik rengeteg konfliktus is, de az Ikrek előbb-utóbb enged, mert nem bírja a feszültséget. A Nyilas ötleteléseivel izgalmassá teszi a hétköznapokat, bár a dolgok megvalósítását párjára bízza, aki ettől fontosnak érezheti magát.USA ONLY Brad and Angelina married on set of Mr & Mrs Smith

Rák AC esetén Bak: A Rák tiszta szívből jövő gondoskodásával, felolvasztja a Bak távolságtartó, kissé hideg viselkedését. Cserébe a Bak megadja társa számára a biztos anyagi és erkölcsi hátteret. A Rák büszke csúcson lévő párjára, akit mindenben támogat, miközben ő a család irányításában serénykedik. Mindig tudja a Rák, mikor kell visszavonulnia és hagyni párját alkotói magányában.

Oroszlán AC esetén Vízöntő: Az Oroszlán olyan magabiztosan ostromolja különc párját, hogy ez elvarázsolja a Vízöntőt és enged a csábításnak. Végre egy bátor ember, aki nem riad meg a másságától. A humanitárius Vízöntő megtanítja uralkodó párját, a nemes szívű hatalom gyakorlására. Az Oroszlán pedig bevezeti a hideg Vízöntőt a pajkosság világába. Sokat játszanak együtt a hálószobába is, ahol a szerepjátékoknak különleges jelentősége van.

Szűz AC esetén Halak: A Halak beleszeretett a Szüzek pedantériájába. Mivel a Halak számára a rend a legfontosabb, boldog társa lehet párjának. A Szűz megérti a Halak változékony lelkiállapotát, hiszen tudja, semmi sem hibátlan a világban. Márpedig egy tökéletességre törekvő embernek a legnagyobb biztonságot egy hasonló gondolkodású pár jelentheti. Amikor apránként kiderül a Szűzről, hogy korántsem az, a Halak lelkesen követi őt az ismeretlen világába. Párjuk karjában érzik igazán otthon magukat.