Engedd a nőt nőnek lenni

nőhőzAzt hiszem, a világ legnehezebb dolga engedni a nőt nőnek lenni. Na, nem azért, mert nincs rá lehetőség, inkább amiatt, mert olyan sokszínűek vagyunk, hogy férfi legyen a talpán, aki tisztában van azzal, hogy adott pillanatban éppen melyik út vezet a szeretett nő szívéhez.

Egy biztos, szükségünk van elismerő pillantásokra, dicsérő szavakra, féltő gondoskodásra, erős karokra. Ne fukarkodjatok a bókokkal fiúk, még akkor sem, ha azt gondoljátok, ettől vérszemet kapunk. Nem kapunk! Igen, előfordulhat az is, ha a pozitív kritikára látszólag negatívan reagálunk. Ez csak azért történhet meg, mert annyi, de annyi negatív kritikát kapunk az élet minden területéről nap mint nap, hogy már el sem tudjuk hinni, ha valami jó történik velünk. Hátsó szándékot feltételezünk minden egyes simogató szó hallatán. Vissza kell szereznetek a bizalmunkat, ami nem lesz egyszerű!

Isten ments, hogy a következő dolgokat tegyétek:

  • Malac viccekkel próbáljatok jobb kedvre deríteni bennünket.
  • Nyíltan vagy burkoltan szexuális együttlétre ösztönző viselkedés, duma, csak kevés nőtársunknál jön be.
  • Lehet, hogy a haverok imádják a skalpjaitokról szóló történeteket, de nekünk ez azt jelenti kis nudli, nagy fantázia.
  • Ha azt mondjuk, hogy nem, akkor ne erőszakoskodjatok, hogy az igennek hangzott.
  • Attól, hogy eligazodunk a konyhában és jól áll a kezünkben a porszívó, még nem vagyunk a bejárónőtök.
  • Sosem leszünk olyanok, mint édesanyád, de nem is akarunk.
  • Ha hisztizni látsz, az csak azért lehet, mert az utóbbi időben elhanyagoltál bennünket.nőikéz

Ha azt szeretnétek, hogy kiegyensúlyozott, mosolygós nő mellett éljetek, akkor engedjétek, hogy szeressük magunkat és tündököljünk nőiességünkben. Szívesen veszünk fel csinos ruhát, ezért kell sokszor hosszú perceket a szekrény előtt töltenünk, hogy megtaláljuk a legtökéletesebbet. Bár tudjuk, hogy smink nélkül is bájos a pofink, de szeretjük hangsúlyozni ajkaink vonalát, szemeink csábítását, ehhez pedig idő kell. Higgyétek el, nektek szeretnénk tetszeni, no meg magunknak is. Azért, hogy alakunk megfeleljen a kor követelményeinek, edzőteremben égetjük a zsírt. Lehet a sikerért fájdalmas kezeléseket is bevállalunk a kozmetikusnál, a bátrabbak a plasztikai sebésznél. Ez még csak a kezdet.

Főzőtanfolyamot veszünk az anyóstól, csak hogy a megszokott ízekkel készítsük kedvenc ételeteket. Rendben tartjuk a lakást, hiszen tudjuk, hogy idegesít benneteket a felfordulás. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy büszkék lehessetek ránk. Aztán, amikor már mindent megtettünk azért, hogy elismerjétek igyekezetünket, mindent bevetünk a hálószobában is.

Azonban be kell, hogy lássátok, ez irtózatosan sok energiát kíván meg tőlünk. Közben furcsa azt látnunk, hogy a férfi, akinek mindenben szeretnénk megfelelni, elfelejti lehúzni maga után a WC-t. A használt zoknit a szoba közepére dobja. Nem érdekli, hogy pocakjától nem látszik a cipője.

Szóval mi szeretnénk mellettetek olyan boldogok lenni, hogy ti is érezzétek azt, milyen örömteli egy kiegyensúlyozott nővel az élet. Cserébe megerősítünk benneteket férfiúi tökéletességetekben!