Feloldódás csodája

szexMa estére olyan témát hoztam, ami kicsit hasonlít a focihoz. Mindenki ért hozzá, mindenkinek van véleménye róla, még sem működik úgy, ahogy elvárnánk. Ez nem más, mint a szex. Sok tabu lengi körbe még mindig. Vannak körülötte félreértések és túlzások. Nem célom ezeket megmagyarázni, ez had legyen a hozzáértő szexuálpszichológusok dolga. Inkább arról az oldalról közelíteném meg, amit minden hétköznapi ember átél: boldogságot adni és kapni általa párkapcsolatainkban.

Mindannyian úgy teremtettünk erre a világra, hogy minden egyes szerelmes ölelésünkben benne van a gyönyör lehetősége. A kérdés csupán az, mennyire és hogyan élünk vele. Amikor szerelmünket karjainkba zárjuk megtapasztalhatjuk, mennyire tudunk igazán feloldódni és eggyé válni azzal az emberrel, aki éppen akkor a mindent jelenti számunkra.

Az egyesülés csodája abban rejlik, amikor egy aktus során megszűnik létezni az ÉN, határa szertefoszlik a mámor ködös fátylában és az egyetlen létező a MI lesz. A Skorpiók állnak a legközelebb ennek eléréséhez. Ahhoz, hogy ezt bármelyikünk átélhesse teljes őszinteséggel, elfogadással és szeretettel kell fordulnunk párunk felé. Alapja a nő hajlandósága a férfi befogadására, illetve a férfi, szívből jövő tisztelete a nő iránt. Rengeteg energia szabadul fel szeretkezéseink során, amelyből mindketten táplálkozhatunk és amelyhez mindketten hozzájárulunk. Ettől lesz ez a szeretet legerőteljesebb megtestesülése, két ember közös teremtése.

Amikor elutasítjuk az eggyé válás élményét, valójában azért tesszük, mert önmagunk alul értékelése igaznak bizonyul. Többnek, szebbnek, jobbnak látjuk párunkat, így képtelenek vagyunk őszintén szeretni őt. Az is előfordulhat, hogy nem őszinte a szeretetünk és hiányzik belőle a kölcsönös érzelmi biztonságot nyújtó légkör.

Ha túl gyakran keressük az összeolvadásban az erőt, akkor viszont képtelenek vagyunk az önállóságra és a másiktól várjuk az örökös feltöltődést. Ilyenkor energiát nyerünk a szexből, a másikból. Erős ragaszkodásunk pedig függőséget okoz, és még inkább eltávolít önmagunktól.

A legrombolóbb azonban az tud lenni, amikor egy kapcsolatban, öncélú eszközként használjuk a szerelmeskedést. Pl. a nő az ágyba bújás után jogot formál a férfi teljes életére, vagy a férfi testi szükségleteinek kielégítését látja a nőben.kundalini2

Ismerjük fel jelentőségét a minőségi együttléteknek, amelyek során szárnyat kap fantáziánk és kielégülést kap testünk, lelkünk.