Magamról

Zsanett
Zsanett

Molnárné Máté Zsanettnek hívnak. 2004 óta foglalkozom alternatív önismereti módszerekkel. A vágy, ami az ezoterikus tanok megismerésére ösztönzött, a saját magánéletemben felmerülő kérdések kapcsán alakult ki bennem.

Így jutottam el egy asztrológushoz. Sokan dicsérték őt a városban, ahol élek. Gondoltam, felkerekedek én is, hogy időpontot kérjek tőle és választ találjak azokra a kérdésekre, amelyek akkor nagyon foglalkoztattak engem. A telefonban előzetesen csak a pontos születési dátumomra és születésem helyére volt kíváncsi. Amikor megérkeztem a megbeszélt időpontban, egy kinyomtatott, A4-es lapot tett az orrom elé. Közepén egy furcsa kerékre emlékeztető ábra foglalt helyet. Tele volt rajzolva különböző szélességű küllőkkel, különleges szimbólumokkal, amelyek színes vonalakkal kapcsolódtak egymáshoz. Csodálkozó tekintetemet látva, csak annyit mondott: Ez vagy te! Értetlenül mosolyogtam. Aztán elkezdett mesélni nekem, rólam. Emlékszem, mire mondandója végére ért, teljes kétségbeesés lett úrrá rajtam. Azt kérdeztem magamtól csendesen, valóban ilyen lennék? Csalódottan mentem haza. Aztán teltek a napok, hetek és elkezdtek megérni bennem a hallottak. Rájöttem, – az első döbbenetemből felocsúdva, – ha őszinte akarok lenni önmagamhoz, el kell ismerjem, az asztrológusnak mindenben igaza volt. Akkor, ott megmentette az életemet. Ekkor indult meg bennem az a csillapíthatatlan kíváncsiság, ami egy olyan világ megismerése felé vezetett, ami nem nevezhető éppen hagyományosnak, ám sokkal érdekesebb, színesebb dolgot fedeztem fel általa. Önmagamat.

Mint a legtöbb kezdő, én is határtalan lelkesedéssel vetettem bele magam ebbe az új, izgalmas világba. Olthatatlan vágy élt bennem, hogy az összes lehetséges módon és eszközzel gyarapítsam tudásomat ezen a területen. Mindent tudni szerettem volna, ami csak hozzáférhető volt a környezetemben. Az első tanítómesterem egy könyv volt, ami az egyik áruház polcáról szólított meg. Varázslatos világot tárt fel előttem a jóskártyákról. A legnagyobb csoda akkor ért, amikor elkezdtem használni őket sorselemzésre. Azt mondják az első találkozás mindent eldönt. Velem is így történt. A szerelem köztünk úgy hiszem, örökké tart majd.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük